Bili smo na 3. Krapinskom ceneru

Jučer je bio održan 3. Krapinski cener. Vrlo lijepa utrka, staza valovita, dinamična i odlična organizacija. Startalo je oko 450 trkača na 5 km i 10 km. Ove godine po prvi puta nastupili su polaznici Škole trčanja RaN 047. Točnije nas 12. Jako mi je žao što nismo išli svi prijavljeni, no, ima još utrka 🙂
Rezultati na 5 km:

  • Ana Grubješić – 29.09 min – 22. žena i 8. u svojoj starosnoj kategoriji
  • Ivana Pavlaković – 30.48 min – 29. žena i 11. u svojoj starosnoj kategoriji
  • Morana Sabljić – 30.56 min – 30. žena i 12. u svojoj starosnoj kategoriji

Rezultati na 10 km:


  • Anđelka Mađar – 51.07 min – 21. žena i 11. u svojoj starosnoj kategoriji
  • Marina Pribanić – 53.57 min – 48. žena i 25. u svojoj starosnoj kategoriji
  • Melanija Čujko – 54.28 min – 52. žena i 27. u svojoj starosnoj kategoriji
  • Danijela Martinović – 57.27 min – 81. žena i 40. u svojoj starosnoj kategoriji
  • Sandra Polović – 58.13 min – 86. žena i 44. u svojoj starosnoj kategoriji

Voditelji školice su isto trčali 10 km, a njihovi rezultati su:


  • Matan Damir – 44.31 min – 42. muški i 8. u svojoj starosnoj kategoriji
  • Gabrijela Šalković – 45.18 min – 5. žena i 3. u svojoj starosnoj kategoriji
  • Goran Stanojević – 46.19 min – 64. muški i 2. u svojoj starosnoj kategoriji
Moram reći da su ovo odlični i očekivani rezultati polaznika. Proljeće je vrijeme kada ćemo vidjeti rezultate svoga rada. Bitno je biti uporan, redovit, dosljedan… Vi svi to i jeste i uopće ne sumnjam da će u proljeće padat PB-ovi 🙂
Zima je i tijelo ipak ima svoj bio ritam. Povišen bazalni metabolizam, čija je glavna svrha održavanja tjelesne temperature, također je jedan od razloga zašto za hladnijeg vremena dolazi do opadanja izvedbe trkača. Time se “krade” određena količina energije – glikogena, koja bi se inače potrošila na samu aktivnost. (http://3sporta.com/zasto-zimi-trcimo-sporije/)

A evo i slikica:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.