Škola “RaN 047” humanitarno za malu Karlu

Prošli ponedjeljak u sklopu Škole trčanja i nordijskog hodanja RaN 047 održala se humanitarna radionica Kundalini joge koju je vodila Sarabraj Tjaši Artnik Knibbe iz Slovenije.

U suradnji sa Centrom za socijalnu skrb u Karlovcu i Sarabraj Tjaši, Škola RaN 047 je odlučila prikupljena sredstva donirati Karli Agatić. Djevojčica će uskoro navršiti 3 godine i živi sa samohranom majkom, te bakom i djedom u Tušiloviću. Velika tjelesna oštećenja onemogućuju djevojčici da hoda, drži glavicu, ne vidi i ne govori. Majka putuje svaki dan u Zagreb na vježbe sa njom koje naravno mora plaćati (jer takva smo država nažalost).  Gabrijela Šalković, predsjednica udruge Dodir prirode iz Karlovca i voditeljica Škole trčanja RaN 047 posjetila je danas malu Karlu i njenu obitelj. Izuzetno topli i dragi ljudi koji imaju zaista veliko srce.

Gabrijela: “Danas smo ih obradovali na način koji će pomoći Karli da odradi barem jedan dio svojih terapija. RaN-ovci su prikupili 1200,00 kn. Hvala svima od srca . Nadamo se da ovo neće biti zadnja radionica ovakvog tipa i veeeeliko hvala svima koji su dali prilog za Karlu. Hvala našoj dragoj Sarabraj Tjaši koja je došla napraviti radionicu. Djevojčica šalje jedan veliki osmijeh za sve :)”

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Scroll to Top