Upisi u sezonu 2021. “Zajednička trčanja RaN 047”

Udruga Dodir prirode počinje s upisima novih članova u program “Zajednička trčanja RaN 047” (škola trčanja) koja će se provoditi u večernjim terminima preko tjedna i jutarnjem terminu vikendom. 

Zadnjih godina svjedočimo ekspanziji rekreativnog trčanja, kako u svijetu tako i u Hrvatskoj. Zdravstvene dobrobiti umjerenog bavljenja rekreativnom sportom pod stručnim vodstvom su jasne svakoj odrasloj osobi.  Vrlo važno je da se osobe u odrasloj dobi odluče za ulazak u svijet rekreativnog trčanja na način da se uključe u sportski kolektiv koji je stručno vođen, kako bi imali strukturirane i primjerene treninge. 

Sve to vam nudi program škole trčanje naše udruge pod vodstvom najuspješnije trkačice grada Karlovca u zadnjih 10-ak godine Gabrijele Šalković, licenciranog trenera atletike kao i uspješnog trkača Antonia Pintura, te još iskusnih i našem gradu poznatih sportaša.

Trčanje je, uz hodanje, najprirodniji (urođeni) oblik kretanja i jasno je da na neki način trčati znamo svi, ali u praksi to baš i nije tako jednostavno i kako bi vaš trkački početak prošao što bezbolnije tu smo za vas.

Kao što i sam naziv naše udruge sugerira, bit će vam omogućeno treniranje u svim vremenskim uvjetima i u svim prirodnim okruženjima. Tome mogu posvjedočiti naši dugogodišnji članovi koji su u proteklih gotovo pet godine unaprijedili svoje zdravlje, kvalitetu života, trkačke sposobnosti i ne manje važno, stekli prijatelje za cijeli život.

Priroteti naše udruge su redom:

  1. Vaše zadovljstvo
  2. Vaš napredak
  3. Naše zadovoljstvo

https://udruga-dodir-prirode.hr/prijava-ran-047/

Zbog, još uvijek, aktualne pandemije korona virusom nismo u mogućnosti održati uvodni sastanak. Sve vama važne obavijesti dobiti ćete putem e-maila.

Za sva pitanja dostupuni smo na broj mobitela 095/885-46 00 (Gabrijela) i 091/548-30 66 (Antonio).

 

Početak treninga: 01.03.2021.

Vrijeme treninga: večernji sati – 19,00h, 19,30h

Mjesto treninga: Foginovo – atletski

Veselimo se novim polaznicima i novoj trkačkoj sezoni 🙂

Predsjednica udruge Gabrijela Šalković

Scroll to Top