“RaN 047” na 32. Plitvičkom maratonu

Slika: 3sporta.com
Već 32. po redu Plitvički maraton održan je jučer Na Plitvicama, sa startom i ciljem u Mukinjama. Plitvički maraton cestovna je atletska utrka ukupne duljine 42.195m. Utrka se sastoji od jednog kruga i posjeduje službeni AIMS certifikat.
U sklopu Plitvičkog maratona još su u utrka polumaraton (21.1 km) i utrka na 5 km koja je ove godine bila održana dan ranije.
Ova utrka je godinama bila na vrlo visokom nivou iako je izrazito zahtjevna, gdje je brojala i po par tisuća trkača. Ove godine taj broj je bio manji. Sveukupno je utrku završilo 284 natjecatelja na maratonu, 643 na polumaratonu, 431 natjecatelj na 5 km i 44 štafeta koje su brojale po 4 člana.
Slikala: Mirjana Gržan
Predstavnici naše udruge trčali su maraton. Mladen Lišnjić otrčao je u vremenu 3:40:13. Time je završio kao 37 muški i 15. u svojoj starosnoj kategoriji. Goran Stanojević  imao je vrijeme 3:57:12 i time je zauzeo 66. mjesto muški i 8. u svojoj starosnoj kategoriji. S obzirom da je jučer bilo izrazito vruće i da staza ima preko 800m ukupne elevacije ostvareno vrijeme je zaista odlično. 🙂
U štafeti koja broji 4 člana i svaki trči 10 km, polaznik škole trčanja Vedran Gerovac otrčao je 4 dionicu Gademz štafete, a dečki su ukupno ostvarili 13. mjesto u vremenu 3:52:28.
U petak je 5. Karlovački cener na kojem sudjeluju gotovo svi članovi udruge i polaznici Škole “RaN 047”.

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Scroll to Top