TERMINI, GRUPE, PLAN JESENSKOG DIJELA ŠKOLICE

TERMINI TRČANJA I NORDIJSKOG HODANJA

Ponedjeljak: vježbe sa elementima joge 19.00h – Baseball igralište Grabrik. 

  • ZIMA – FITNESSOFF – 19.00h

Utorak i četvrtak: Sve grupe trčanja i nordijskog hodanja, s time što 3. grupa (početnici i sporiji trkači) startaju u 19.00h, a ostale grupe u 19.30h

Subota i nedjelja: polumaratonci/ke i oni koji trče 10 km po planu koji će dobiti, ostali po želji. Nordijski hodači u dogovoru sa voditeljicama.


GRUPE

1.GRUPA – POLUMARATON – VODITELJI: ANTONIO I GABI

Prva grupa imamo A i B

1.A: Nikola Gržan, Saša Mikašinović, Silvio Car, Ivana Želježnjak, Ana Marija Kovačević, Emil Brnardić

1.B: Katarina Kranjčec, Anđelka Mađar, Aleksandra Šneler, Marina Pribanić, Sudac Ana, Sudac Ivica (Ivica bi moguće bio i A, ali nek krene iz B)

2. GRUPA – 10 KM I ONI KOJI NE IDU NA UTRKE A IMAJU NEKU TRKAČKU BAZU (MOGU PRETRČATI VIŠE OD 5 KM) – VODITELJI: GORAN ILI DAMIR

Kovačević Margareta, Weber Blanka, Vlatka Fink Radaković, Damir Erdelja, Sandra Polović, Ana Grubješić, Morana Sabljić, Ivana Pavlaković, Sanja Švajcer, Gerovac Klementina, Gerovac Vedran, Kranjčec Mislav, Danijela Martinović, Jadranka Belavić

3. GRUPA – POČETNICI I ONI KOJI VEĆ TRČE ALI NEMAJU KONDICIJU ZA PRATITI 2. GRUPU -VODITELJ:  GORAN

-to su svi oni koji nisu navedeni u prve dvije grupe

NORDIJSKI HODAČI: svi su za sada jedna grupa – VODITELJICE: TANJA I JADRANKA U 19.30h


PLAN

06.09.2017. – 20.00h – ZAJEDNIČKI TRENING U KOZJAČI – IZLET DO LOVAČKE KUĆE. Ponesti čeonu lampu tko ima, tko nema nema veze jer imaju drugi pa neće biti problem. Ponesti nešto za popiti i pojesti (ne preveć) Po prognozi za sada kiše nema i nadam se da neće biti. Izletovanje cca 2h.

20.10.2017. – Sastanak i druženje – sportska dvorana, sala za sastanke. Vrijeme i ako bude promjena kakvih javimo.

U planu su dva predavanja na temu ozljeda i prehrane. O točnom terminu bit ćete obaviješteni na vrijeme.

PAUZA: od 25.12.2017. – 14.01.2017.


S obzirom da je iduća 3 utorka još Gović liga i da imamo dobre ukupne plasmane nastaviti ćemo do kraja, a oni koji ne idu imati će trening koji će voditi Goran i Antonio.

Svaki ponedjeljak dobiti ćete u grupi plan treninga za tekući tjedan tako da ukoliko ne možete doći na trening odradite trening po zadanom planu u vrijeme koje to možete. Probajte svakako da ne preskaćete treninge. Oni koji još nisu u grupi neka zatraže pristup. Pristup je dozvoljen samo članovima i polaznicima školice. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, savjete..bilo što slobodno u grupi postavite (zato smo ju i napravili 🙂 ) Grupa na faceu je OVDJE.

Novi polaznici koji nisu još ispunili pristupnicu mogu to napraviti OVDJE

Sve ostale detalje pratite tu na webu i na face-u

BITNO ZA NORDIJSKE HODAČE: U PONEDJELJAK 19.00h – DOĆI NA BASEBALL-SKO IGRALIŠTE, A NE NA FOGINOVO JER POČINJEMO SA VJEŽBAMA ISTEZANJA I JOGE. PONESTI PROSTIRKU (KARIMAT)

 

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Scroll to Top