Održan 3. Kalvarija trail

U subotu se održala manifestacija “Hodanjem k zdravlju” u sklopu koje je Udruga “Dodir prirode” organizirala po treći puta trail utrku. Iako najavljivano ružno i kišovito vrijeme, dan je bio idealan za trčanje i hodanje pa je tako na planinarskom domu “Zvonimir Plevnik”, popularno izletište Kalvarija, ugostilo stotinjak hodača i trkača. Već tradicionalno bilo je i natjecanje u kotilićima. Čiji je gulaš bio najbolji? 😉

Utrka je ove godine okupila znatno manje trkača, no vjerujem da svi koji su došli lijepo su se zabavili, a to je i bit cijele ove priče. Bilo je tu i gubljenja na stazi, skretanja u krivo 🙂 tako da je u cilju bilo puno iznanađenja. Najbolji muški ove godine bio je Damir Matan (RaN 047) koji je stazu otrčao za 40 min i 02 sec. Najbolja žena bila je Željka Cunić Milošević (RaN 047) otrčavši stazu za 45 min 58 sec.

Sigurno je da iduće godine utrku treba dignuti na viši nivo, tj. ono što nam je u planu već zadnje dvije godine da napravimo dvije staze. Dužu i kraću, koje bi se protezale kroz dio Kozjače prema Duga Resi i dio DPP-a. 

MPU Servis iz Karlovca ove godine bio je sponzor poklon paketa za najbolje. Tenks so much 😀

Hvala svima na sudjelovanju i podržavanju cijelokupne akcije “Hodanjem k zdravlju”, Neviu i Aci na pomoći oko rezultata. Goranu, Antoniu, Davoru i Martinu na volontiranju i fotkanju. 🙂 Također, hvala PD Dubovcu na odličnoj zabavi na domu.

Slikice na Facebook-u

 

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Scroll to Top