Održan 7. ZAGREB21 – powered by Heineken 0.0 – Zagrebački proljetni polumaraton

žgela i frend

U nedjelju je održan 7. ZAGREB21 – powered by Heineken 0.0 – Zagrebački proljetni polumaraton. 

Cestovna atletska utrka ukupne duljine 21,098m, utrka se sastoji od dva kruga, od kojih je prvi dulji i prolazi Vukovarskom i Savskom ulicom. Start i cilj nalaze se na istom mjestu – ispred Nacionalne sveučilišne knjižnice na zapadnom kolniku Ulice Hrvatske bratske zajednice. Nastupillo je 638 natjecatelja.

Od RaNovaca nastupio je Robert Žgela sa odličnim vremenom 1.32.25. Time je zauzeo 61. mjesto ukupno Muški i 25. mjesto u svojoj starosnoj kategoriji MS. Čestitamo na odličnom rezultatu. 🙂

Robijev osvrt:

“ZG21 HM, super ravna staza, dobra organizacija, okrijepe solidne (voda, fejk Izotonik i voce), velika guzva i ono najbitnije trcis kroz Zagreb gdje neces nikad trcat u bilo koje drugo vrijeme 🙂 Otisao sam sa ciljem ispod 1:35, start krkljanac iako sam bio jedno 8 red, drzao sam zacrtani tempo oko 4:25, na 6km sam vidio da bi moglo i bolje pa sam digao tempo, ali iza 16km pada snaga i noge popustaju, nije odraden cilj za ovu godinu ispod 1:30, ali nije ni daleko 1:32:25, past ce brzo. Preporuka svima koji imaju apetita za HM.”